Thursday 22 September 2011

Kaunis-kaunis Pushkar(15.-16.sept) - kaamlid ja p2ikeseloojang, "special chocolate cake"

Pushkar! Mega 6nnelik, et selles linnas k2isin, sest tundus t6esti pyha linn olevat...

Kohale j6udes panime kohe tuttu oma tubadesse, sest s6it oosel autos polnud head und...

Meie autojuht viis meid kohe Kaameli Safarile, mis oli iseenesest h2sti korraldatud ning n2gime v2ikse kynka otsast ka kaunist linna ning saime nendega jalutada, pilte teha ning headeks s6pradeks juba, kuid 1,8h asemel oli meil kindlasti 1,1h max reisiteekonna pikkuseks. Aga alati on niimoodi, et kui hinda alla kaupled, siis v6id saada jura teeninduse-toote v6i noh v6id ka lihtsalt ylemakstes ka saada(isegi tihedamini!). :D Sest sellega n2itad, et oled "LOLL TURIST"!
Muidu veel, et n2gime oma teekonnal armsaid lapsi kriketit m2ngimas, see on t6esti nagu selle miljon2ri filmis, kus nad m2ngivad suurtel tyhjadel aladel, seda nii l6bus ja p6nev j2lgida..
Ja n2gin t2pselt kohta, kus nad neid Nike ja muid Guccimucci asju teevad, ilgelt palav, k6ik higistasid ja siis mingi piluvahelt n2gin, kuna l2ksime mingist ilgelt r2pasest k6rvalt2navast ja olime suht k6rgel kaamlitega, lapsed ja millises konditsioonis... ollalalaa...

K2isime ringi kolmekesi kaameratega, ysna p6nev, kaunid pildid meilt tulid kaaa...
Linn nagu selline v2iksem ja m6nus... Kuigi myyjad nagu ikka(pealetungivad ja pressivad) ning lapsed ikka sama vaesed ja soovivad raha v6i siis midagi syya, siis linn oli t2is lehmi ja muid loomi igal pool, kui Delhis natuke vaiksem...
Jalustasime kaunisse templisse, kus loomulikult peavad jalan6ud j22ma templi ette ning myts tuleb p2he panna, m6nus-vaikne ja rahulik ning seest v2ga kauni altariga.

Edasi l2ksid meie jalad juba tehisj2rve 22rde, mis on India yks k6ige pyhamaid paiku(FB-s on m6ned pildid kaa). Oli kaunis kyll, aga just see ymbruskaudne basseinide 22rne ala.
Enne kui j6udsime yldse sinna j2rve juurdegi, taheti meile pista k2tte ligi miljon korda mingeid 6isi, mis peaksid olema niioelda heaks 6nneks ja pyha j2rve austamine. Tean kyll seda, et nii ongi, aga raha, mida nad kysivad, no ei ait2h! Ja nii agressiivselt, lihtsalt topivad k2tte ja pead nad lihtsalt eest 2ra t6ukama. Ohhjahh :D

Tegime pilti poisist ja maksime selle eest 10Rsi. Hehe! Tuli tema s6ber ja tahtis ka pilti...

Chekkisime natuke ringi ning l2ksime juba soogikohta otsima!!!
Eksisime kuidagi 2ra ja sattusime j2rgmisele suht suurele t2navale natuke eemal j2rvest...

JAAAAAAAAAA
Mis oli aga selle p2eva ja j2rgmise p2eva parim osa? :D

Nimelt l2ksime me yhte huvitavasse restorani, millelt oli imepiltilus vaade kaunile tehisj2rvele ja kogu ymbruskaudne m2gede ahel ning muud kaunid vaated linnakatustele.

See oli lihtsalt nii kaunis...

Meie koht oli selline chill, kus tulid ka mingid hipid oma narkoga kohale. Tegid seal hassi ja olid 6nnelikud. Meie s6ime j2llegi head ja paremat ning luksuslikult ning magustoiduks v6tsime shokolaadikoogi(special chocolate cake, 2x kallim kui tavaline chocolate cake). Hehe! Kes teab, see teab!
Ehk siis see kook oli meie arvates ennustades(enne selle saabumist), nt j22tisega vms, aga tegelikult alles p2rast avastasime, et see oli hoopis selle sama hassiga. :D
Oi milline yllatus!

K6ndisime hotelli poole ning hetkest, kui ma ise sain aru, et ma pole enam endine...
Ehk siis kirjutasin k6ik ideed ja m6tted, mis minuga toimus ja juhtus jne ylesse ja kunagi kui pikemalt aega, siis selle ka v2lja lasen. Sest see on midagi koomilist! :) P2riselt!

6htul v2ike sook(st see oli meeletu sook, me k6ik ju n2ljased p2rast seda suurt "tarbimist") ja k6ik olime omadega nii heas tujus, s6ime k6ik vaid kolmandiku koogist 2ra ju ainult... :D

J2rgmisel hommikul 2rkame ylesse, minu 2ratuskell oli tykkideks lennanud(st telefoniaku l2inud) ning me magasime sisse, aga 6nneks 2ratati natuke varem ja saimegi k6ik hommikust soodud ning kasitud ja seej2rel juba linna peale mindud. Tee peal tuli meie s6ber vastu ja ytles, et v6ime kell 2 ka tagasi tulla, see sobis talle ja ka tema s6brale, kes meid v2lja check-innima pidi kella 12 paiku(nyyd siis 2).

Ilmselgelt p6rutasime me tagasi oma vahvasse restorani, kus ma v6tsin SPECIAL LASSI(see on siis nagu jogurtiga shake koos puuviljadega vms). See oli ilgelt hea, aga kohe tundsin, et seal on mingi j2relmaitse. Ja siis k6ik proovisid seda! Hehe! Istusime vahepeal mingi 10min pausidega seal ligi tunnike lihtsalt niisama ja chillisime...
M6nus oli! :D Hehe! K6ik olid omadega nii chillid... Llalalalala...
V6tsime kaasa ka oma special chocolate cake, aga ma ei saanudki eriti neist midagi... JAMA! Hea oli lihtsalt nooo...

Ja alustasimegi juba koduteed, j6udsime mingi 6htuks kella 2ks byroo ette, kus algul passisime niisama.

Aga siis l2ks asjaks, midagi karmimat, kui seda eelmises postituses! Sellest aga j2rgmises postituses! Ei l2inud meist keegi ka vahele, sest asi l2ks JULMAKS!!!

Lets keep in touch! :)

Laigu.... xD

No comments:

Post a Comment